Известие

Collapse
No announcement yet.

Стъклото ми засича!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стъклото ми засича!

Даите някакъв акъл защо от време на време стъклото на шофъорската врата при затваряне на една определена степен засича.Като натисна отново бутона тръгва пак на горе,но понякога пак зацепва някаде по нагоре,след което повтарям процедурата със повторното натискане на бутона и то пак тръгва.Така си помпя бутона докато не се затвори.Не винаги засича,но като зацепи го прави качествено.При свалянето нямам проблеми.Не занам от жилото или от самия бутон е проблема!?
    ЧАКАМ МНЕНИЯ!

или е от водачите на стъклото или от електриката. ако е първото трябва да се нацелва ама как все още не съм разкрил - и при мен когато не е на кеф ми засича. а за второто - с вд40 пръскаш копчето отзад където са контактите и вътре във вратата при електромоторчето
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

ако е водач -
      трябва да се отвори вратаат, сваля се кората, отдолу има и едно репкаво и от едната страна водача се държи на 2 болта за вратата, от където евентуално може да се регулира, от другата страна джама се води само в рамката на вратата.
      ако свалиш кората използвай случая да си смажеш мотора с жилото,
      а при мене пък като проблем се оказа найлона, който пази карантията на вратата от вода - стъклото го беше подхванало и го беше смачкало и трудно движеше...
      успех
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

да ама аз така и не можах да ги наместя че да не ми засича. само си изпонарязах пръстите. а може и да има боклуци по водачите и те да го тормозят. и като се замисля може и в шарнирчетата на повдигача да има мърсотия... или пък да засича електрониката управляваща ауто-функцията... абе купуваш си едно ВД и почваш да пръскаш по ред на номерата
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Благодаря на всички!

Благодара на всички,които бяха съпричастни със мъката ми.Желая ви леко безавариино и високоскоростно пилотиране.! :P

Comment

Имал съм такъв проблем и беше от бутона.
            Поизхабила му се е пластмасата вътре малко, та подложих с малко хартийка и ся ръви без засечки
            ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Working...
            X